Galomira Dating

Διαγραφή των δεδομένων σου

Διαγραφή των δεδομένων σου στο Galomira Dating

Μπορείς να διαγράψεις μόνος/η σου το προφίλ γνωριμιών σου όποτε θέλεις. Είναι άμεσο και οριστικό, και δεν επηρεάζει τον λογαριασμό σου στο Galomira.

Μέσα από την εφαρμογή

  • Άνοιξε το Galomira Dating και πήγαινε στο Προφίλ.
  • Πάτα Διαγραφή προφίλ γνωριμιών και επιβεβαίωσε.

Τι διαγράφεται

  • Το προφίλ γνωριμιών σου, οι φωτογραφίες, τα «μου αρέσει» και τα «πάσο», τα ταιριάσματα και τα μηνύματα — αμέσως.
  • Τα διακριτικά ειδοποιήσεων push για τις γνωριμίες.
  • Αναφορές που έκανες ή που έγιναν για εσένα, και αρχεία συντονισμού, μπορεί να κρατηθούν για περιορισμένο διάστημα για λόγους ασφάλειας, όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.

Χωρίς την εφαρμογή

Αν δεν έχεις πρόσβαση στην εφαρμογή, στείλε email στο support@galomira.com από τη διεύθυνση του λογαριασμού σου στο Galomira με θέμα «Διαγραφή των δεδομένων μου στο Galomira Dating». Θα επιβεβαιώσουμε ότι είσαι εσύ και θα διαγράψουμε τα δεδομένα σου εντός 30 ημερών.

Διαγραφή ολόκληρου του λογαριασμού Galomira

Η διαγραφή του λογαριασμού σου στο Galomira (εφαρμογή Galomira → Προφίλ → Διαγραφή λογαριασμού) διαγράφει και όλα τα δεδομένα σου στο Galomira Dating.