Galomira Dating

Slett dataene dine

Slette Galomira Dating-dataene dine

Du kan slette datingprofilen din selv når som helst. Det skjer umiddelbart og er permanent, og det påvirker ikke Galomira-kontoen din.

I appen

  • Åpne Galomira Dating og gå til Profil.
  • Trykk Slett datingprofil og bekreft.

Hva som slettes

  • Datingprofilen din, bildene, liker og nei takk, treff og meldinger — med én gang.
  • Tokenene dine for push-varsler for dating.
  • Rapporter du har sendt eller som er sendt om deg, og moderasjonsgrunnlag, kan beholdes en begrenset tid av sikkerhetshensyn, slik personvernerklæringen beskriver.

Uten appen

Får du ikke tilgang til appen, send e-post til support@galomira.com fra adressen til Galomira-kontoen din med emnet «Slett Galomira Dating-dataene mine». Vi bekrefter at det er deg og sletter dataene dine innen 30 dager.

Slette hele Galomira-kontoen

Å slette Galomira-kontoen din (Galomira-appen → Profil → Slett konto) sletter også alle Galomira Dating-dataene dine.