Slet dine data
Sletning af dine Galomira Dating-data
Du kan selv slette din datingprofil når som helst. Det sker med det samme og er permanent, og det påvirker ikke din Galomira-konto.
I appen
- Åbn Galomira Dating, og gå til Profil.
- Tryk på Slet datingprofil, og bekræft.
Hvad der slettes
- Din datingprofil, dine billeder, synes godt om og nej tak, match og beskeder — med det samme.
- Dine tokens til push-notifikationer for dating.
- Anmeldelser, du har lavet, eller som er lavet om dig, og moderationsmateriale, kan gemmes i en begrænset periode af sikkerhedshensyn, som beskrevet i privatlivspolitikken.
Uden appen
Hvis du ikke kan komme ind i appen, så skriv til support@galomira.com fra adressen på din Galomira-konto med emnet »Slet mine Galomira Dating-data«. Vi bekræfter, at det er dig, og sletter dine data inden for 30 dage.
Sletning af hele din Galomira-konto
At slette din Galomira-konto (Galomira-appen → Profil → Slet konto) sletter også alle dine Galomira Dating-data.